Volkelse liedertafel op glad ijs

Volkel- Op ​woensdag 11 december zal de Volkelse liedertafel eenmalig 'verhuizen' naar de verwarmde horecatent in de voortuin van zorglocatie St. Antonius aan de Capellerhof 60 te Volkel. Dit vanwege het nieuwe dorpsevenement 'Volkel op glad ijs' dat daar van 6 t/m 15 december gehouden gaat worden.

Tijdens de Volkelse liedertafel zullen muzikanten zorgen voor de leukste liedjes, terwijl alle gasten mee kunnen zingen uit de liederenbundels die voor iedereen klaar liggen. De Volkelse liedertafel is inmiddels al een paar jaar een groot succes en de december editie wordt dus in winterse sferen georganiseerd.

De deuren van de horecatent gaan open vanaf ​19.00 uur en de liedertafel begint om ​19.30 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Belangrijk: de standaard consumptiemunten die normaliter gebruikt worden tijdens de liedertafel kunnen tijdens de december editie niet gebruikt worden, tijdens deze avond zijn andere 'Volkel op glad ijs' consumptiemunten te koop aan de kassa.

Tags: