Straatpraatsessie centrumvisie

Uden- 'Draag jij het centrum van Uden ook een warm hart toe? Kom je er graag? Dan zijn we op zoek naar jou! Want, wat vind jij? Moet ’t zo blijven of moet we ’t juist heel anders gaan inrichten? Welke voorzieningen moeten er zijn?

Maandag 14 oktober organiseert de gemeente een extra StraatPraat-sessie tijdens de weekmarkt. Onder begeleiding van stadchoreograaf Martijn van Dijck gaan we dan de straat op om de markt als centrale plek te bestuderen en daarna met elkaar te bespreken wat er prettig is aan die plek en wat anders kan.'

Locatie (verzamelen)   : Gemeentehuis (Raadszaal)

Aanvang                     : 10.00 uur

Einde                         : 13.00 uur (incl. lunch)

Doe mee! Laat ons je mening weten! Met je bijdrage help je ons om het centrum toekomstproof te maken! Je kunt je aanmelden via centrumvisie@uden.nl

Waarom leuk/interessant?

•     Je bouwt mee aan de toekomst van ons centrum.

•     Je gaat ook echt het centrum in om te kijken naar de kwaliteiten die bepaalde plekken hebben of nodig hebben om ook in de toekomst relevant en aantrekkelijk te zijn. Erna bespreken we wat er op korte termijn en de lange termijn zou moeten gebeuren.

•     Je ontmoet andere mensen die zich betrokken voelen bij het centrum van Uden en maakt zo kennis met verschillende perspectieven.

Andere sessies

Deze extra StraatPraat-sessie vormt onderdeel van het project Centrumvisie. Dat bestaat uit verschillende bijeenkomsten. Kun je niet op maandag 14 oktober, kom dan meepraten op 16 en/of 30 oktober in de avond (in het gemeentehuis) of kom naar de slotbijeenkomst op woensdagavond 13 november (onder voorbehoud, in het gemeentehuis).

Meer informatie over het project: www.uden.nl/centrumvisie .

Tags: