De toekomst van Uden centrum

Uden- Hoe ziet het centrum van Uden er over tien jaar uit? Is het nog steeds een fijne plek om naartoe te komen? Hoe zit het met het winkelplezier, de horeca en evenementen? Moet er nog een supermarkt komen of moeten we ons juist focussen op meer passende woningen en aangename verblijfplaatsen, omdat een centrum meer is dan alleen een winkelcentrum?

De kunst is om op tijd na te denken over de toekomst en dat doet de gemeente het liefst samen met zo veel mogelijk belanghebbenden en deskundigen. Daarom nodigt men bezoekers van het Udense centrum van harte uit om te helpen bij het opstellen van een toekomstbestendige visie voor ons centrum.

Waarom leuk/interessant

  • U bouwt mee aan de toekomst van ons centrum.
  • Door deelname aan een StraatPraat-sessie, gaat u op verschillende plekken in het centrum op zoek naar mogelijkheden om het centrum toekomstbestendig te maken. Deze sessies vinden plaats in kleine groepjes onder begeleiding van een stadschoreograaf.
  • U ontmoet andere mensen die zich betrokken voelen bij het centrum van Uden en maakt zo kennis met verschillende perspectieven.

Wie zoekt men

U bezoekt regelmatig het centrum van Uden en u wilt graag actief meedenken over de toekomst van het centrum. Als U deelneemt, verwacht men uw aanwezigheid tijdens:

  • De gezamenlijke start op woensdagavond 25 september in het gemeentehuis.
  • Eén van de StraatPraat-sessies in het centrum op 28 september of 2 oktober.
  • De werkgroepbijeenkomsten op 16 en/of 30 oktober in de avond.
  • De slotbijeenkomst op woensdagavond 13 november in het gemeentehuis (onder voorbehoud).

Kunt u niet op alle data? Geen probleem; fijn als u zoveel mogelijk aansluit. Mogen ze op u rekenen? Aanmelden kan t/m 8 september via het online aanmeldformulier

Tags: