Kampioenschap lonkt voor UDI Vrouwen1

Uden- Afgelopen seizoen is UDI Vrouwen 1 gepromoveerd van de 3e naar de 2e klasse. Een topprestatie van de dames onder leiding van trainster Janine Rongen.

Aan het begin van het huidige seizoen stelden ze zich de vraag: “zou het lukken om te stunten dit jaar?” Ofwel: “Gaan we kampioen worden als promovendus?”

Natuurlijk durfden ze daar alleen maar stilletjes van te dromen. Die droom lijkt steeds meer werkelijkheid te gaan worden. In november pakten de vrouwen overtuigend, met goed voetbal en ongeslagen de eerste periode. Dan breekt er na de winterstop een periode aan dat het voetballend wat moeilijk gaat. Ook daar wisten de vrouwen bijna alles te winnen, maar het goede voetbal leek er een beetje uit de tweede periode. Toch blijven ze bovenaan de standenlijst staan. Met 2 clubs op de hielen.

De 3e periode breekt aan en de vrouwen zijn weer terug op dreef. En dan zijn we inmiddels aangekomen bij de dag waarop het in theorie allemaal werkelijkheid kan worden. De concurrenten hebben een paar punten laten liggen en daardoor zou het zomaar kunnen dat UDI Vrouwen 1 zondag 14 april het kampioenschap binnen kan slepen. Met nog 4 wedstrijden te gaan hebben ze 9 verliespunten minder dan de nummer 2. Wanneer ze zelf winnen en de nummer 2 laat punten liggen, dan is UDI Vrouwen 1 kampioen!

De thuiswedstrijd begint aanstaande zondag om 11:00 uur. De UDI-vrouwen kunnen alle steun goed gebruiken. Dus kom kijken en aanmoedigen!

Tags: