Fietsenkijkdag op de gemeentewerf

Uden- Op zaterdag 16 maart, tussen 10.00 en 11.00 uur, vindt er een fietsenkijk- en verkoopdag plaats op de gemeentewerf aan de Hockeyweg (ingang Boekelsedijk). Er zijn ongeveer 50 fietsen te koop.

Op deze dag kunt u een bod uitbrengen op gevonden fietsen, waarvan de wettelijke bewaartermijn van drie maanden verstreken is. U vult uw naam, het nummer van de fiets en uw bod in op een inschrijfformulier. Ter plekke wordt bekend gemaakt wie de hoogste bieder is. Kopers moeten het aankoopbedrag direct contant betalen. Er is geen pinapparaat aanwezig. Uiteraard mag u ook op meerdere fietsen een bod doen. U bent dan wel verplicht die fietsen te kopen waarvoor u het hoogste bod heeft gedaan.

Verloren fietsen

Fiets kwijt? Kijk dan op de website Verloren of gevonden. Gevonden fietsen waarvan de wettelijke bewaartermijn nog niet verstreken is, kunnen alleen tijdens de fietsenkijkdag bekeken worden. De fietsen staan in een afgesloten ruimte, die alleen toegankelijk is op vertoon van een origineel proces-verbaal. Personen die een fiets kwijt zijn of tussentijds bericht hebben gehad dat hun fiets weer terecht is, kunnen deze alléén op de fietsenkijk- en verkoopdag komen bekijken en/of ophalen. Eigenaren die hier hun verloren fiets terugvinden, moeten het origineel proces-verbaal van de politie inleveren.

Tags: