Kinderen vieren Koningsdag

Boerdonk- '27 april viert Nederland weer Koningsdag. Dit laten we in Boerdonk natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Stichting Algemeen Boerdonks Belang organiseert speciaal voor de Boerdonkse kinderen van 0 jaar t/m groep 8 een gezellig ochtendprogramma.
Het programma start om 9.00 uur met de “Rollende Oranje Parade”. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om een parcours door Boerdonk af te leggen met versierde fietsen, skelters, skateboards en ander rollend materieel. Uiteraard zijn ouders, familieleden en alle andere belangstellenden welkom om de kinderen enthousiast toe te juichen! 
De start en finish van de Rollende Oranje Parade is bij gemeenschapshuisDen Hazenpot. Na de parade wordt voor iedere leeftijdsgroep een leuke activiteit georganiseerd.
Kinderen uit groep 1 en 2 gaan met de huifkar naar een mooie speelplek. Om 9.30u staan de huifkarren klaar bij evenemententerrein ’t Weike; rond 11.30 uur zullen zij weer arriveren bij Den Hazenpot.
Voor kinderen van de groep 3 t/m 8 wordt vanaf 9.30u een fantastisch spellencircuit uitgezet. Met een variatie aan leuke, actieve spelletjes zullen de kinderen zich uitstekend vermaken! Voor alle kinderen ligt er een knipkaart klaar en na afloop zijn er mooie prijzen voor de deelnemers.
Speciaal voor de niet schoolgaande kinderen liggen er teken- en knutselspullen klaar en mag er gegrabbeld worden in de speciale Winnie de Pooh-grabbelton.
Niet alleen de kinderen, maar ook ouders en belangstellenden zijn van harte welkom bij Den Hazenpot om te komen kijken naar de activiteiten. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee kan men gezellig kletsen, genieten van de gezellige drukte en, hopelijk, genieten van het mooie weer.
Om Boerdonk een feestelijke uitstraling te geven, hopen we dat iedereen om 8.30 uur de vlag uithangt!'