Verkeersmaatregelen Carnavalsoptochten

Landerd- Van zondag 11 tot en met dinsdag 13 februari 2018 worden in de gemeente Landerd in verband met diverse carnavalsoptochten en -activiteiten diverse wegen tijdelijk voor het doorgaande verkeer afgesloten. Verder is het noodzakelijk dat er op enkele wegen een stopverbod wordt ingesteld. U leest hieronder wanneer en waar de carnavalsactiviteiten zijn.

Zeeland

Op zondag 11 februari organiseert “De Smouskes” een carnavalsoptocht, aanvang 11.00 uur tot 16.00 uur. 

De route (start)  Kerkstraat - Puttelaar - Korte Dijk - Manegestraat - Langenboomseweg - Kerkstraat gemeentehuisplein. Deze wegen worden tijdelijk afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Reek

Op zondag 11 februari organiseert CV de Kêleströpers een carnavalsoptocht in de Reek, aanvang 14.00 uur tot 16.30 uur.

De route Rosmolen - Kerkpad - Brouwershof - De Akkers - Brouwershof - Noordhoek - Nieuwe Heijtmorgen - Mgr. Borretstraat - Kennedyplein - Wethouder Zegersstraat - Soeterstraat - Dorus van Weespas - Heijtmorgen wordt tijdelijk afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Schaijk

Op zondag 11 februari organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden een jeugdoptocht. De route begint bij de Schutsboomstraat ter hoogte van hoek Repellaan, Burg. Schoutenstraat - Brouwerstraat - Bossestraat - Runstraat - Pastoor van Winkelstraat - Europaplein. De route wordt van 12:00 – 16:00 uur afgesloten en er wordt deels een parkeerverbod worden ingesteld.

Op maandag 12 februari organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden de Moesmaandag carnavalsoptocht. De route start bij de Schutsboomstraat / hoek Van der Heijdenstraat - Burg. Schoutenstraat –Brouwerstraat – Bossestraat – Runstraat - Pastoor van Winkelstraat - Europaplein. De route wordt van 08:00 tot en met 17:00 uur afgesloten worden en er wordt deels een parkeerverbod ingesteld. Voor een deel van Van de Venlaan en een deel van Van der Heijdenstraat wordt een parkeerverbod ingesteld.

Op dinsdag 13 februari organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden de zgn. Goapmèrrege op het Europaplein in Schaijk. Het Europaplein wordt afgesloten vanaf 09:00 uur tot 15:00 uur vanaf de Pastoor van Winkelstraat tot en met de Julianastraat en de Schutsboomstraat tot het Europaplein wordt afgesloten. Het Europaplein en de daaraan gelegen woningen blijven bereikbaar voor politie en alle hulpverlenende instanties.

Busdienst tijdens de carnavalsoptochten

Op de dagen van de carnavalsoptochten volgt de bus in de kernen een omleiding. Kijk voor actuele reisinformatie op www.arriva.nl of bel met de klantenservice op 0800-023 25 45.